Bring naturen med ind i hjemmet

Bring naturen med ind i hjemmet

april 6, 2021 Slået fra Af Admin

Foråret er på vej, blomster og træer spirer i det fri. Sommeren gør sig klar til at springe frem fra sit vinterhi. Naturen er blevet moderne og smelter ofte sammen med vores valg af indretning. Ved at plante det grønne i hjemmet, skaber vi en flydende overgang fra industrien til naturen. Desværre kan det være en større udfordring for mange at nå naturen, hvis du bor i lejlighed eller lever midt i storbyens travler hverdag. Naturen kan af den grund føles langt væk, men med disse indretnings metoder, kan du opnå din egen grønne oase derhjemme.

fotokunst

Et vindue til det vilde landskab

Ved at sætte fokus på hjemmets indre rammer kan du let genopfriske den grønne naturstemning i hjemmet. Billeder, fotokunst og plakater kan være med til at opfylde den ønskede del af naturpyntningen af hjemmet. Der findes utallige plakater og tryk af blomster, planter og naturbilleder, som enten er taget i den skønneste fotokvalitet eller illustreret på skønneste vis. Plakaterne findes i mange forskellige materialer og stilarter. Med fokus på naturens skønhed gennem fotokunst er du sikret dig et glimt af naturen, om det så er fotokunst af skov, strand eller de sneklædte bjerge. Med et hjem tæt knyttet til byens højlydte miljø, kan fotokunst skabe et mere roligt og fredeligt syn gennem et natur-klædt vindue. Hvis din indretning kunne trænge til et friskt pust af natur inspirerede fotokunst så klik dig videre her og smelt yderligere sammen med det fantastiske udvalg af stoftryk, akryl og plakater.

Det grønne hjørne

En god måde at bringe yderligere natur ind i hjemmet er gennem planter. De findes i mange forskellige former, farver og størrelser. Leder du efter den rigtige hjemme plante, er svaret svært at give. Der findes ikke en specifik plante, som er bedre til hjemmemiljøet, men gå på opdagelse i, hvilke planter, der passer dig bedst. Der er selvfølgelig forskel på plejning af diverse planter og blomster, nogle skal have mere lys end andre og ligeledes gennem vandingsprocessen. Er du glemsom, kan det være en fordel at købe en plante, som sjældent skal vandes. Det vil altså sige at hjemmet ikke er fastlåst enkelte planter. Som i naturen er ikke en plante, træ eller blomst ens i sit udseende og i sit behov. Så hvis du har tid, og overskud kan flere planter skabe den genkendelig stemning fra den rigtige natur. Med planter i hjemmet skaber du et sundt indemiljø for krop og sjæl.

Bring køkkenhaven indendørs

Med planter i hjemmet er du sikret dig et grønt, frodigt og hyggeligt hjem. Hvis du strækker tanken videre til køkkenet, kan planterne også tages i brug her. Med en udendørs køkkenhave bliver naturen let tilgængelig og madlavningen bevidst. Hvis en have ikke er en mulighed, kan du alligevel investere i eksempelvis krydderiplanter, som ikke fylder for meget. 

Der findes utallige måder at videreføre naturens essens i hjemmet. Med billeder, plakater igennem fotokunst og levende planter giver du mulighed for mere end end blot et frodigt hjem, men du opnår en kontakt til naturen, som kan være svær at finde i byen. Ved nogle planter vil omsorgen give en tak igen, eksempelvis ved planter som vokser frugter.