Brug for advokathjælp? Prøv en digital

Brug for advokathjælp? Prøv en digital

juni 7, 2021 Slået fra Af Admin

Advokatbranchen kan virke intimiderende, når man kommer udefra. Der er meget, du ikke selv forstår, og pludselig føler man sig i nogen andres vold, som man ikke kender. Du har brug for hjælp til det juridiske i en eller anden form, og nu har du ikke andet valg end at overlade det til traditionelle advokater. Her kan du læse lidt om det smarte ved online advokathjælp fra steder som https://www.nemadvokat.dk/, hvor du får den samme hjælp, men på en mere moderne og transparent facon.

Billigere, effektiv og transparent rådgivning

På Nemadvokat går du ind og vælger et produkt, hvor du kan se en fast pris. Allerede her optræder transparensen i og med at der ikke kommer til at blive lagt alle mulige tillæg til grundprisen. Du ved fra starten af, hvad det vil koste, i modsætning til mange traditionelle advokater, hvor du let kommer op at betale dobbelt så meget som udgangspunktet på grund af alle deres små regler og tilføjelser.

Når du har valgt, hvad du er interesseret i, ringer onlineadvokaten til dig. Det er ikke bare en hjemmeside, men virkelige mennesker, der er interesserede i at hjælpe dig, og i at gøre brugen af advokater simplere og bedre. De afdækker nogle spørgsmål, som er nødvendige for at kunne give dig det bedste tilbud, og så aftaler I en pris, og du kan trygt overlade dine specifikke juridiske affærer til firmaet.

Transparensen optræder også ved services som NEMBLIK, hvor du døgnet rundt kan gå ind og følge med i advokaternes interne processer. På den måde har du mulighed for at have fuldt overblik over situationen, hvilket til gengæld kan betyde, at du ikke behøver at sætte dig ind i tingene. Transparensen i sig selv gør dig til en tryggere klient.

advokater

Tid til en modernisering af advokatbranchen

Som sagt er det på høje tid med en digitalisering af advokatbranchen. Som nævnt er dette for eksempel på grund af den manglende tillid mellem klient og advokat. Trods det fysiske nærvær på advokatkontoret, føler du altid at du ikke helt ved, hvad der foregår bag de lukkede døre. Laver din advokat unødvendigt ekstra arbejde for at kunne skrive større regninger og kræve mere betalinger af dig? Det er svært at bedømme for en lægmand.

Netop derfor er en digital advokat ikke en kompromittering af trygheden, men den er tværtimod et boost. Den forøgede transparent gør, at du meget lettere kan komme i kontakt med din sagsbehandling, at du hele tiden kan holde øje med, hvad der foregår, og som en prik over i’et, at du kan være sikker på, at din advokat følger med i tiden og udviklingen.

I en digital verden giver det bare god mening at have en digital advokat, som følger med tidens ånd og har forståelse for, hvordan samfundet og kulturen i dag fungerer. Det betyder ikke, at de ikke er dygtige jurister, eller at de springer over hvor gærdet er lavest. Men det er på tide med en modernisering og en digitalisering, også i en branche så gammel og stolt som den juridiske.