Et smykke med større betydning

Et smykke med større betydning

maj 27, 2021 Slået fra Af Admin

Smykker er en fin måde at udsmykke sin krop på og tilføje lidt ekstra personlighed til ens stil. Udover at være smukke og elegante, kan smykker også have en anden funktion. Det spirituelle aspekt er blevet større med tiden og mange er store tilhængere af forskellige spirituelle remedier i deres hverdag. Disse remedier kan også være smykker, som kan give andet end blot det æstetiske.

Positiv energi i dit liv

Positive energier er ofte det som folk ønsker at opnå gennem spirituelle og åndelige smykker. En mala kæde er lavet af et bestemt antal perler og bruges som et meditationsudstyr, som kan udsende nogle bestemte energier til den som bærer og bruger den. En mala kæde er ikke knyttet til en bestemt religion eller tro, men bruges derimod til at holde fokus på de intentioner bæreren har i livet. På www.bytrampenau.dk kan du shoppe mala kæder i forskellige former og farver. Det betyder nemlig noget, hvilke krystaller og sten kæden er kodet af. Mange søger ro og harmoni i deres liv og i deres tanker og dette søger folk gennem forskellige ting og aktiviteter. For nogle er dette sport eller kreative aktiviteter og for andre kan det være genstande som smykker eller enestående krystaller. Mala kæden er et populært remedie, som kan bruges i en vifte af sammenhæng og situationer.

krystal

Få din egen personlige mala kæde

Den energi du får ud af din mala kæde har meget at gøre med den krystal og sten som din kæde er lavet af. De kan sammensættes på en lang række måder og de forskellige kombinationer giver alle et forskelligt resultat. Hos bytrampenau.dk kan du få designet en kæde, som passer lige præcis til dig og de intentioner du har med kæden og i livet. Her vil du også få budskaber med på vejen, som er med til at inspirere og løfte dig i processen. Med en personlige mala kæde vil du få andre resultater end en tilfældig kombination, som købes på markedet eller nettet. Mala kæder er smykker, men ønsker man at bruge dem i praksis kan det være en fordel at få den designet specielt til dig.

Kæder til både halsen og armen

Mala kæder kommer ikke blot som lange halskæder, de er lavet af enten 108, 54 eller 27 perler, hvilket betyder at de kan bæres som halskæder og armbånd. Det afhænger af dig som bærer, og om du vil have den om halsen eller om armen. Smykkerne er ikke blot spirituelle og brugbare, de er lavet er smukke perler, som kan bæres med god samvittighed. Nogle vælger at gemme dem væk under trøjen, men de fleste synes også de tilføjer noget smukt til at vise frem.  Stenene og krystallerne kommer fra naturen og har derfor flotte farver, som pynter til kroppen og til tøjet. Mala kæderne er lidt to i en på den måde. De kan bruges af folk som blot ønsker dens udseende, men har også en funktion som mange har brug for og nyder stor glæde af.