Få dine børn til at bruge mere tid udenfor

Få dine børn til at bruge mere tid udenfor

maj 11, 2022 Slået fra Af Admin

I dag er der rigtig mange børn, som har tablets, telefoner og den slags ting, som er en ret hurtig vej til underholdning. Det er nok ikke helt til at undgå, men det er heller ikke for godt, hvis det er den eneste form for leg og aktivitet, som barnet oplever. Derfor er det måske på tider, at du får børnene til at bruge lidt mere tid ude i den dejlige friske luft, hvor det ikke handler om skærme, men at lege og bruge sin sunde fantasi.

Herunder kan du derfor få inspiration til, hvordan du kan lokke dine børn til at lege lidt mere udenfor med alt fra rulleskøjter til en trampolin. Så længe det er sjovt og underholdende, er det perfekte lokkemad.

Et par rulleskøjter

Hvis man gerne vil gøre det sjovere for barnet at være udenfor, så kan man eksempelvis købe et par rulleskøjter. Når man nemlig først har lært at stå på rulleskøjter, så er det en helt fantastisk aktivitet, som hurtigt kan fungere som underholdning i et par timer. Først og fremmest er det jo bare sjovt at lære noget nyt, og så er følelsen af at kunne køre rundt på rulleskøjter, hvor det bare køre som smurt, også ret fedt. Så hvis du tænker, at det er en aktivitet, som vil passe godt til, hvad dit barn ellers synes er sjovt i forhold til leg, så er det jo helt perfekt at købe et par rulleskøjter til børn.

Kridt, sjippetov og “skolegårdsting”

Nogle andre ting, som man kan få skaffet hjem for at gøre det mere attraktivt for børnene at være udenfor, er nogle de klassiske ting fra skolegården – og her er der altså mange forskellige, sjove ting at vælge imellem, som i hvert fald kan gå an som underholdning.

Du kan eksempelvis købe en masse kridt i forskellige farver, da det lægger op til noget mere kreativ leg på fliserne, hvor de altså kan få tegnet nogle fine mønstre. Ellers kunne det også være nogle sjippetov eller nogle tennisbolde. Og hvad skal man lige bruge en tennisbold til uden ketsjer? Hvis der er flere børn, kan de lege “Antonius kommer”, som er en klassisk skolegårdsleg. Eller de kan øve sig i forskellige kast på af en mur – det hedder “Syvstjerne” og er noget, man også sagtens kan få meget tid til at gå med.

Sjov på trampolinen

Det sidste på på noget sjovt, som måske kan gøre, at børnene vil bruge lidt mere tid udenfor, er en trampolin. Der er jo en ret stor ting, så man skal også lige være helt sikker på, at det rent faktisk er noget, som børnene synes er sjovt. Så det er et godt tegn, hvis i lang tid har snakket om, at nogle af deres venner har en trampolin, eller at de er hvert fald vildt gerne vil have en selv. Trampoliner er nemlig rigtig sjovt, så der skal børnene nok kunne bruge en masse tid.