Find det perfekte spisebord til din spisestue

Find det perfekte spisebord til din spisestue

september 11, 2021 Slået fra Af Admin

At have en spisestue giver mulighed for at have plads til hele familien, når I spiser aftensmad. Hvis du er så heldig at have en spisestue i dit hjem, er det nemt at have fokus på at gøre aftensmad til et fælleskab i familien. Her kan du læse mere om, hvordan du indretter din spisestue.

Find det perfekte spisebord

I spisestuen er spisebordet det vigtigste møbel. Det er her, hvor hele familien skal kunne samles efter en lang dag på arbejde eller i skole. Derfor er det også vigtigt at vælge et spisebord, hvor der er plads til alle. Når I har en spisestue, kan I udnytte den ekstra plads og vælge et større bord. Hvis du har plads til ikke at have så meget andet i rummet, vil et stort spisebord også være mere dekorativt. Derudover giver et spisebord også mulighed for, at der er plads til gæster. Et spisebord er ikke ligefrem en billig investering, men hvis du køber et i ordentlig kvalitet og er god til at passe på det, vil du have dit spisebord resten af livet. Derfor kan det være en god ide at investere i et bord, som er lavet i et tidsløst design. Her kan især et spisebord i valnød være flot. Det mørke træ gør bordet til et fokuspunkt i indretningen. Du kan finde et stort udvalg af forskellige spisebord valnød. Med et spisebord i valnød vil bordet være utrolig slidstærkt.

https://www.noyer.dk/produkterne/spisebord-i-valnoed/

Giv spisestuen mere personlighed med farvede vægge

Fordi spisestuen har meget fokus på netop spisebordet og spisestole, så kan det være svært at vise ens personlighed. Heldigvis er der en masse ting, som du kan bruge til at pifte indretningen op i spisestuen, uden du skal ofre plads. Hvis du er lidt mere eksperimentel, kan du overveje at male væggene i anden farve end resten af huset. Selvom farvede vægge kan virke intimiderende, kan de give en masse personlighed til et rum. Selvom du vælger en mørk eller kraftig farve, så kan det stadig blive meget underspillet i den endelige indretning. Især hvis du har et spisebord i valnød, kan rummet blive ekstra smukt af mørke vægge. Hvis du ikke føler dig klar til at male hele stuen, så kan du også vælge kun at male en kontrastvæg. 

Lav ekstra opbevaring

Det er langt fra altid, at ens køkken er stort nok. Især i køkkenet kan opbevaring være en mangelvare. Der er en masse køkkenredskaber, som man ikke vil gå ned på, selvom der måske ikke er helt plads til det hele. Hvis du er en af dem som drømmer om mere opbevaring, så er spisestuen måske løsningen. Du kan investere i et flot vitrineskab, hvor du kan opbevare porcelæn og glas. Du kan sagtens købe et vitrineskab i valnød sammen med et spisebord i valnød, uden indretningen bliver for mørk og voldsom, da glaslågerne i vitrineskabet giver mere luft til indretningen. Du kan også vælge et mere massivt skab, hvis du gerne vil opbevare de køkkenmaskiner, som du ikke bruger hele tiden.