Find det rigtige fisketøj til netop dine behov

Find det rigtige fisketøj til netop dine behov

april 1, 2021 Slået fra Af Admin

En fisketur giver ikke altid det bedste forhold. Der kan være regn, slud og en masse andet der kunne signalere, at ens påklædning burde være i fokus. Når det kommer til ens påklædning til en fisketur kommer meget an på hvor komfortabelt det er og om det kan håndtere alt slags vejr, som en fisketur måtte byde på. Man skal dog heller ikke udelukke at tøjet da også skal se lidt godt ud når man sidder i en båd midt på søen, og søger efter store fisk. Dette aspekt af en fisketur er netop, hvad der vil blive taget op til diskussion i denne artikel. Der vil blive gennemgået hvilket slags udstyr der er populært nu til dags, og hvilke mærker der fungerer, såsom Patagonia.

patagonia

Undertøj

Indenfor fiskeverden går man ind for 3-lagsmetoden. Det er en metode hvor man deler sin påklædning op i tre dele, undertøj, mellemlag og en skal. Når det kommer til undertøj er det vigtigste dele at det er tætsiddende og svedtransporterende. Man kan enten vælger naturligt eller syntetisk undertøj. Hvis man går med naturligt undertøj er Merinould super populært. Det er lavet til klimaer der er varmere. Det er et af patagonias mest populære produkter og meget populær verden over. Merinould er god til at absorbere sved. Syntetisk undertøj er mere til hvis man har et højere aktivitetsniveau mens man fisker. Ifølge Patagonia, kan man aldrig gå galt i byen med Merinould.

Mellemlag

Mellemlaget er ifølge Patagonia kendt som det lag, der skal være isolerende og være afstemt i forhold til aktivitetsnveauet. Den mest solgte varer hos Patagonia er produkter, som er lavet af materialet Fleece. Denne form for materiale binder binder luften mellem fibrene og sørger for at du ikke bliver kold, hvis der er meget vind. Fleece kan også videretransportere sved, så man ikke bliver våd. Det de vigtigste grunde til hvorfor fiskeentusiaster køber disse produkter på Patagonias hjemmeside. Det er også muligt at indsætte en lag uld i sit mellemlag. Dette giver ekstra varme, men gør også mellemlaget tungere at have på. Det er altså ikke uvæsentligt hvordan man klæder sig på, når man skal ud i naturen.

Skalden

Skalden er også kendt som det vandtætte lag. Når man skal ud og investere i det tredje lag, skal man kigge efter, hvor godt det kan modstår al slags vind, regn og sne. Hvis man har svært ved at vælge, kan Patagonia være til stor hjælp. Patagonia har flere medarbejdere, der er kendt indenfor faget. Dette lag er også med til at beskytte de to underliggende lag fra at blive beskadiget eller våde. Hvis de to underliggende lag bliver våde, kan man se frem til en meget irriterende fisketur. Som Patagonia siger, så er det tredje lag også den beklædning med alle lommerne. Det er her at fiskeentusiaster kan have alle deres små tilbehør til deres fiskeudstyr. Dette kan være meget praktisk, hvis man har mange ting kørende på samme tid og derfor har man altid det nødvendige lige ved hånden.