Firmafrokostordning til din virksomhed

Firmafrokostordning til din virksomhed

april 9, 2021 Slået fra Af Admin

Står du og din virksomhed og overvejer at etablere en firmafrokostordning for dine medarbejdere, så er du langt fra alene. Der findes i dag en del restauranter der tilbyder denne service, og det er med god grund. Om det omhandler sundhed, en forkælelse af dine medarbejdere eller en investering i dine medarbejdere, så er en firmafrokostordning vejen til dette. Flere mennesker synes i dag ikke, at en hjemmesmurt madpakke er særlig inspirerende eller indbydende når den har lagt i tasken i et par timer. Derudover kan det være svært at komme på en varierende og spændende madpakke hver eneste dag. Dette kan betyde, at flere ikke får spist frokost, og dermed arbejder på tom mave. En manglende frokost kan give din medarbejdere hovedpine og koncentrationsbesvær, hvilket gør deres arbejde langt sværere. En medarbejder uden energidepoterne fyldt op, kan blive umotiveret og muligvis forsømme sine arbejdsopgaver. 

Sundhed blandt dine medarbejdere 

En firmafrokostordning til dine medarbejdere, er med til at sikre at, de får en sund og nærende kost. På denne måde er du som arbejdsgiver med til at sørge for klare hoveder og sundhed hos de medarbejdere du har ansat. Netop deres sundhed er vigtig, i forbindelse med det arbejde de skal udføre, og da de fleste i dag arbejder mange timer om ugen, så er det vigtigt at have et sundt arbejdsliv. Søger du inspiration til, hvad en sådan firmafrokostordning kunne indebære, så kan du få inspiration hos https://ryde-gastronomi.dk/. Så hvad end du ønsker nybagt rugbrød og pålægsfade, en lille eller stor buffet, forskellige varme retter med tilbehør eller lignende, så kan jeres firmafrokostordning skræddersyes helt efter dine ønsker og behov. Så sidder du med ønsket, om kvalitet og en differentierende frokost for dine medarbejdere, ja så er det noget en firmafrokostordning kan hjælpe dig med. 

Mindre madspild og mere fokus på kloden 

Udover at en firmafrokostordning er en investering i dit personales sundhed og velvære, så er det også en investering i vores klodes sundhed. En firmafrokostordning kan sørge for, at der ikke købes mere mad ind, end hvad en postionsstørrelse indbefatter. Der vil på denne måde være mindre madspild i medarbejdernes egne hjem, da de ikke skal tænke over indkøb til madpakke og alle de rester de hver uge smider ud heraf. En firmafrokostordning sørger på den måde for, at dine medarbejdere ikke behøver at tænke på indkøb af madvarer til madpakken, men også at de får en sund, nærende og potionssvarende mængde mad. Yderligere lægges der vægt på at den mad du bestiller er kreeret af lokaleråvarer, at emballagen maden leveres i er genbrugelig og at i som firma for muligheden for at servere maden på fade eller i krukker, som kan vaskes af og bruges igen og igen. Ved at bestille en frokostordning til dit firma, sikre du dermed kvalitet over kvantitet. Du kan igennem disse firmafrokostordninger give dine medarbejdere en ekstra luksus i hverdagen, og på den måde sørge for veloplagte medarbejdere hele dagen, hver uge. Så vælg den nemme løsning og gør noget godt for din virksomhed, dine medarbejderes sundhed og kloden.