Indret den perfekte arbejdsplads derhjemme

Indret den perfekte arbejdsplads derhjemme

august 27, 2020 Slået fra Af Admin

Langt de fleste af os har under covid-19 arbejdet hjemmefra. På dit arbejdsplads er du vant til et hæve-sænke bord, en komfortabel stol og din daglige leder, har helt sikker været på et kursus med fokus på trivsel på arbejdspladsen – men har du? Det er de færreste af os som har en idé om hvordan man indretter den ideelle arbejdsplads derhjemme. Vi har samlet en række gode råd til, hvordan du indretter en god arbejdsplads derhjemme.

Et alternativt skrivebord

Du har næppe et hæve-sænke bord stående derhjemme. Hvis du skulle være så heldig at være indehaver af et, så skal du endelig springe dette afsnit over. Hvis du blot har et skrivebord til rådighed, så skal du være opmærksom på, at din stol er korrekt placeret i forhold til bordet. Det er vigtigt, at du hviler armene naturligt på bordet. Du må hverken være placeret for lavt eller højt, for så kan det gå ud over din ryg. Hvis du ikke kan justere dit stol eller bord, så må du ty til andre midler. Her kan du tage dine tykkeste bøger, som du alligevel aldrig får læst og lægge under computeren.

Den rette belysning

Dette er et punkt, som de fleste glemmer at tænke på, når de indretter hjemmekontoret. Det er vigtigt, at du ikke overanstrenger dine øjne for meget og derfor bør du altid have et relativ stærkt lys tændt. Det nytter ikke, at du blot har tændt for standerlampen henne i hjørnet – lyset skal helst være ligeligt fordelt i rummet.

Alle de andre tips

Der er et hav af tips, som du kan følge for at indrette det mest ideelle hjemmekontor. Vi har samlet de to vigtigste. Husk på, at selvom kollegaen ikke lige er der til en lille snak, så husk at holde pauser. Små pauser i løbet af en dag, vil øge til motivation og arbejdsmoral.