Investér i din søvn og se resultater

Investér i din søvn og se resultater

november 3, 2021 Slået fra Af Admin

Mange mennesker er begyndt at dyrke sundhed. Fitness bliver mere og mere fyldt op, fortovet mere fyldt med løbere og yogatimerne mere bookede. Denne stigning i opmærksomhed på sundhed er selvfølgelig rigtig god. Flere lever bedre, sundere og længere liv med dette fokus, men har vi egentlig styr på alle sundhedsting.

Hvis der er en ting, der hænger sammen med sundhed, er det også folk, der arbejder meget. Desværre er det sådan, at mange af dem, der går op i sundhed også arbejder meget, og derfor måske ikke sover så meget som de burde.

Søvn er noget af det vigtigste for ens sundhed, men mange nedprioriterer det, fordi de tror, de skal nå alt muligt om aftenen.

Vigtigheden af en god seng

Hvis man skal være god ved sin krop, er det en god idé at investere i en god seng som for eksempel en seng fra Dunlopillo. Da søvn er en af de vigtigste ting i forhold til vores sundhed, er det vigtigt også at have et godt grundlag for en god nattesøvn. Sørg derfor at have en god seng for eksempel en Dunlopillo senge.

Det en seng fra Dunlopillo kan give dig, kan næsten ikke værdisættes. Søvn er mirakelkuren, ingen taler om. Hvis du går op i din søvn burde du investere i en god seng måske fra Dunlopillo. Ens seng er utrolig vigtig for ens søvn. Det er den fordi, hvis du for eksempel ligger på en dårlig seng, kan du få ondt i nakken.

Hvis du får ondt i nakken, kan det være, du vågner, og det ødelægger din søvn. Sørg for ikke at få ondt i nakken når du sover ved at købe en ordentlig seng, for eksempel fra Dunlopillo.

dunlopillo

Søvn som restitution af kroppen

Mange mennesker er begyndt at styrketræne. Styrketræning er en god måde at få sin krop til at se mere muskuløs ud. Selvom der er et stort fokus på styrketræning, er der stadig mange, der glemmer en vigtig essentiel del af det. Restitutionsfasen.

Når kroppen restituerer, genopbygger den de muskler, man har ødelagt, når man har stået og løftet tunge ting nede i fitness. Største del af restitutionsfasen sker når vi sover, og søvnen er en af de største faktorer både for, hvor hurtigt og for hvor godt du vil restituere.

Derfor skal du altså huske at prioritere din søvn, for at få det meste ud af din træning.

Sov i et mørkt rum

En af de vigtigste ting for at få en god nattesøvn, er at sove i et mørkt rum. Når man sover i et rum med lys, bliver man vækket af lyset da det fortæller kroppen rent fysiologisk at den skal stå op. Hvis du ikke har mørklægningsgardiner, er de virkelig værd at investere i, sådan du selv kan bestemme, hvornår du går i seng og står op.