Køb bæredygtig mode med Karmamia Copenhagen

Køb bæredygtig mode med Karmamia Copenhagen

september 11, 2021 Slået fra Af Admin

Er du glad for mode? Køber du meget tøj? Men ønsker du samtidig at gøre noget godt for miljøet? Synes du, de to ting virker svære at kombinere? Det kan også være svært, da et stort tøjforbrug normalt ikke er det mest miljøvenlige, men det er der heldigvis mange der forsøger at lave om på, og derfor er løsningen måske tættere på, end du tror. Du kan herunder læse om det bæredygtige tøjmærke Karmamia Copenhagen, og så kan du læse om hvad bæredygtig mode er for noget. Til sidst kan du læse nogle gode råd til, hvordan du lever mere bæredygtigt.

Hvad er Karmamia?

Karmamia Copenhagen er et dansk og bæredygtigt tøjmærke, der vægter højt, at tøjet bliver lavet lokalt af mærkets egen skrædder. Foruden bæredygtighed har Karmamia Copenhagen fokus på at klæde kvinder i moderne tøj i klassiske farver og linjer samt et stort fokus på pasform, så hver kvinde får det tøj, der passer helt specielt til dem og deres kroppe. Det gør, at tøjet kan bruges igen og igen, så tøjet ikke bliver smidt hurtigt ud, og det gør, at hver enkelt kvinde har fået et stykke tøj, som de virkelig kan være glade for og glædeligt tage på i mange år frem.

Det blev lanceret i 2016 af Mia Louise Jelling-Nielsen, og det er siden vokset sig større og større. Tøjmærket kan kendes på de smukke feminine prints, farver og pasform. Bæredygtighed er en af de vigtigste ting for Karmamia Copenhagen, og du kan altså trygt købe tøjmærket, hvis bæredygtighed er noget af det højeste på din liste.

https://www.fashiondeluxe.dk/karmamia-copenhagen/

Hvad er bæredygtig mode?

Bæredygtig mode er tøj, sko og lignende, der ikke er med til at gøre noget dårligt for miljøet. Det vil sige, at det både er blevet produceret, distribueret og forbrugt med mindst muligt miljømæssig påvirkning, så forbrugeren på den måde ikke har været med til at gøre skade.

Desuden har det heller ikke været med til at skade de mennesker, der har været en del af processen, og det er derfor tøj, der på ingen måde er til skade eller gavn for nogen eller noget. Der er mange måder at dyrke mode på, men at gøre det bæredygtigt er uden tvivl en af de bedre, så du kan være helt sikker på, at du ikke gøre skade i verden, samtidig med at du dyrker din store interesse for tøj.

Gode råd til at leve bæredygtigt

Det kan være, du gerne vil leve mere bæredygtigt, men du simpelthen ikke ved, hvordan du skal gøre det. Derfor får du herunder nogle gode råd til at gøre lige præcis det.

  • Spis økologisk og lokalt. Så belaster du ikke klimaet overhovedet!
  • Lad være med at spise for meget kød. Det er en stor synder for miljøet.
  • Køb tøj i genbrugsforretninger. Hvis tøjet cirkulerer, kan det ikke blive bedre.
  • Køb bæredygtigt, hvis du skal købe nyt. Du kan meget hurtigt finde ud af, om et bestemt mærke går op i bæredygtighed.
  • Tag offentlig transport og lad være med at flyve så meget. Så er du virkelig godt på vej.