Få naturen ind i dit hjem med et træbord

Få naturen ind i dit hjem med et træbord

marts 2, 2022 Slået fra Af Admin

Hvis du er glad for naturen, vil du helt sikkert også gerne have naturlige elementer i dit hjem. I så fald vil et træbord være en fantastisk løsning.

Træborde kommer i mange forskellige modeller og typer. Du kan nemlig vælge blandt flere forskellige træsorter, der hver især giver bordet en specifik farve og særligt udtryk. Ligesådan har du også mulighed for at vælge blandt flere forskellige modeller, så selve bordet får den ramme, du gerne vil have. Du kan læse meget mere om dine valgmuligheder her: https://traefolk.dk/

træbord

Derfor skal du vælge eget plankebord

Når det kommer til borde af træ, har særligt plankebordet vundet stort indpas rundt omkring i de danske hjem. Det er også et virkelig lækkert bord, der passer til stort set alle indretningsstile. Det passer naturligvis også særligt godt til dig, der gerne vil have et hjem med et naturligt udtryk.

Et plankebord er et massiv møbel, der uden tvivl vil skabe blikfang i dit hjem. Men et sådant bord kan meget mere end blot skabe blikfang. Der er noget beroligende over at have et så stort stykke af naturen i dit hjem. Det vil helt klart hjælpe med at skabe en atmosfære, der ånder af både fredsommelighed og ro.

Design dit eget bord af træ

Hvis du gerne vil dit eget træbord, har du næsten uendelige muligheder i forhold til design. Du kan nemlig selv vælge, hvilken trætype bordet skal være fremstillet af. Det betyder selvfølgelig også, at du selv bestemmer om bordet skal være mørkt eller lyst.

Du kan også selv bestemme stilen på bordet. Nogle vil gerne have, at bordet er så råt og naturligt som muligt. Andre vil hellere have, at bordet er blevet slebet mere til. Nogle foretrækker et firkantet bord – andre et rundt.

Uanset hvad du foretrækker, har du selv mulighed for at designe det, når du gerne vil have et bord af træ.

Fordelene ved at vælge henholdsvis mørkt eller lyst træ

Når du gerne vil købe et bord af træ, bør du først og fremmest finde ud af, om bordet skal være i en lys eller mørk farve. Når det valg er truffet, kan du bedre tage stilling til dine øvrige designønsker.

Et mørkt træbord vil skabe en vis tyngde i rummet. Det betyder derfor også, at bordet vil skabe et blikfang. Derfor kan et mørkt bord af træ være en god løsning, hvis resten af rummet er meget hvidt, eller hvis du har en mere minimalistisk indretning.

Et lyst træbord skaber uden tvivl også blikfang, men det giver dog stadig rummet et mere let udtryk. Hvis du derfor har et mørkt rum, kan bordet danne en flot kontrast. Hvis du har en mere maksimalistisk indretningsstil, kan et lyst bord også være en god idé. Det er nemlig mindre tilbøjeligt til at stjæle opmærksomheden fra din øvrige indretning.