Vil du gerne være sikker på ferien? Tag et alkometer med

Vil du gerne være sikker på ferien? Tag et alkometer med

maj 4, 2021 Slået fra Af Admin

Hvis du gerne vil ud at rejse i det store udland i år, og undervejs gerne vil nyde godt af alt hvad værtslandet kan byde på, herunder også alkohol i forskellige sammenhænge, så kan det være en rigtig god idé hvis du tager alkometre med.

Sagen er nemlig den, at der i forskellige lande kan være forskel på hvor meget alkohol du kan køre med i blodet, og ikke nok med det, når du er på ferie, så er den en tendens til en mere løssluppen opførsel, og kan du sige hvornår du selv har fået nok til at køre?

Løsningen er transportable alkometre, der er kalibreret til lejligheden, så du selv kan teste om du kan køre, og dermed gøre det så ansvarligt som muligt.

https://www.homecare.dk/ kan du se nærmere på mulighederne, og det er både smart og billigt at blive fornuftigt kørende, også når du er på ferie.

Sådan gør du, når du skal have det med på ferien

Når nu du har alkometre indkøbt, så lad være med at pakke dem i din kuffert, for forholdene i lastrummet på flyet er alt andet end godt for de elektriske aggregater, tag dem i stedet med i håndbagagen.

Og husk så at tage det med når du går ud for at nyde livet på destinationen, ellers gør det ikke meget nytte. Der er også nogle andre ting du skal tage i betragtning, nemlig det faktum at alkohol ikke giver den samme påvirkning hver gang du drikker, hvor promillen afgøres af forskellige faktorer.

Der er dog det faktum at mænd normalt tåler mere end kvinder når det kommer til alkohol, af den årsag at mænd normalt vejer mere, og har mere muskelmasse end kvinder, som kommer til gavn når alkoholen skal forbrændes.

Rent matematisk er det sådan at hvis en kvinde der vejer 60 kg, drikker det samme som en mand der vejer 100 kg, så er hendes promille efterfølgende dobbelt så høj.

Nedbrydelsen af alkohol er en konstant der er afhængig af din kropsvægt, hvilket betyder at du kan tåle mere og forbrænder det hurtigere hvis du vejer mere.

Sådan påvirker alkohol kroppen

Hvis du indtager alkohol og samtidig spiser et måltid der er rigt på fedt, så sker der det at fedtet deponeres, fordi leveren ikke forbrænder fedtet, men fokuserer på at forbrænde alkoholen, hvilket betyder at du alt andet lige tager på hvis du kører alkohol og fedt i samme arbejdsgang.

Et andet faktum er at du fungerer ringere og ringere efterhånden som du drikker mere og mere, og der skal ikke meget til før synet bliver sløret og du har svært ved præcise bevægelser, det er her det starter.

Senere går det ud over balancen, over en promille på 1,0 – 1,5, der går det rigtig galt, for både tale og bevægelse er hæmmet, og både dit nervesystem og maven har med al sandsynlighed fået rigeligt på dette stadie.

Over en promille på 2,0 er der ingen selvkontrol tilbage, og der er klare tegn på forgiftning.