5 gode råd til dig, der gerne vil have mindre rander under øjnene

5 gode råd til dig, der gerne vil have mindre rander under øjnene

december 3, 2021 Slået fra Af Admin

Rander under øjnene er noget, der godt kan komme i en meget tidlig alder. Det kan være, at det er noget, du også er begyndt at se ved dig selv? Det kan være super irriterende, fordi det kan gøre, at man ser langt mere træt ud, end man faktisk er. Heldigvis er der ting, du kan gøre, som kan hjælpe med at gøre randerne mindre tydelige. Det kan du læse mere om i denne artikel.  

Prøv med eyepatch til øjnene 

Det er klart, at du skal være god ved din hud, hvis du også gerne vil have, at den ser pæn ud. Det er noget, der gælder helt generelt. Men øjnene kan godt have brug for ekstra pleje, da man har særlig tynd hud omkring øjnene. Derfor kan det være smart, at man nogle gange sørger for at pleje dem med eyepatch til øjnene. Eyepatch er en form for maske, som man bruger under øjnene. Det er noget, som du kan finde inde på https://surisuri.dk/kategori/oejenmasker allerede i dag.  

Husk at bruge øjencreme 

Noget af det, der kan være med til at gøre, at de fine linjer omkring øjnene bliver mere synlige, er, når huden ikke er nok mættet med fugt. Det er heldigvis noget, du også nemt kan gøre noget ved. Her kan du nemlig investere i en god øjencreme, som du naturligvis husker at bruge både om aftenen og om morgenen. Det kan dog være, at du skal have en til morgen og en til aften.  

En ske i fryseren 

Hvis du er meget hævet under øjnene, f.eks. når du står op om morgenen, så er det også noget af det, der kan gøre, at du ser mere træt ud. Her kan det ofte hjælpe, at man får noget kulde på øjnene. Det er muligt at købe en maske, som man putter i fryseren, og som man så kan tage på, når man vil køle ansigtet ned. Men man kan også gøre det mere simpelt og billigt og faktisk bare have en ske i fryseren, som man lige lægger under øjnene om morgenen, inden man tager creme på.  

Du kan få restylane 

Hvis du er ude i, at det virkelig er slemt med dine rander, så kan du også få en ansigtsbehandling, der hjælper dig. Du kan nemlig få restylane sprøjtet ind under øjnene. Det er klart, at det er en løsning, der er mere drastisk end mange af de andre, men det er også en løsning, der virkelig kan ses.  

Husk at bruge solcreme 

Brug af solcreme er generelt altid en god idé, når det kommer til at beskytte huden mod at vise aldringstegn. Når ens hud bliver udsat for solens stråler, så bliver den nemlig tyndere, og det er nemmere for linjer og rynker at opstå i en tynd hud. Du skal groft sagt sørge for at holde din hud tyk og fugtet, når du kæmper mod de tidlige alderstegn. Skal du have eyepatch, ske i fryseren eller andet?