Find den perfekte vielsesring

Find den perfekte vielsesring

maj 13, 2021 Slået fra Af Admin

At finde den perfekte vielsesring betyder meget. Du har fundet dit livs udkårne. Vedkommende fortjener en smuk, unik og uoverkommeligt fantastisk ring. Det kan kræve lidt research at finde den rigtige ring. Af den grund, får du nogle gode tips her, for at dit livsudkårne kan få den ring, han/hun fortjener!

Der er mere i det at finde den perfekte vielsesring end størrelsen af den, og hvad der eventuelt skal stå i ringen. Ringen skal være speciel, unik og betyde noget! Det er absolut essentielt, at man drømmer sig tilbage til bryllupsdagen, når man kigger på den smukke vielsesring.

Step 1 – find stilen

Du kender din kommende mand/kone, så du ved forhåbentligt, hvilken ring han eller hun bedst ville kunne lide. Find den ring vedkommende ville blive gladest for. Find i hvert fald frem til hvilken stil dit livs udkårne har og find en hel selektion af vielsesringe ud fra det.

Step 2 – ringen skal være special

Man kan købe ringe, der er lavet i forvejen. Man kan have arvet en vielsesring af et familiemedlem. Man kan også vælge at gå til en designer og købe en helt igennem unik og speciel vielsesring. Det kan for eksempel være vielsesringe lavet af Ragnar Jørgensen. Det at vielsesringen er speciel og unik er prikken over i’et for at blive mindet om lykken mange år fremover.

vielses ringe

Step 3 – æsken

Man vil for det meste gerne have en æske med til vielsesringen. Nogle gange hører det med – andre gange gør det ikke. Hører det ikke med, giver det dig en mulighed for at vælge den smukkeste af de smukkeste æsker, du overhovedet kan finde. Det er ikke nødvendigt at have en æske. Det kan være en befrielse, hvis det ikke ligger inden for budget, eller hvis man blot ikke har lyst til at have en. Uanset er der ikke meget andet for end at vælge det, der vil gøre dit livs udkårne gladest.

Ste 4 – gravering

Skal der stå noget i ringen?  Hvis der skal, er der den åbenlyse at få bryllupsdatoen graveret i ringen. Det er en konstant reminder om, hvad der bliver den lykkeligste dag i ens liv. Nogle har også endda navnet stående. Det er ikke fordi, at man glemmer det lige ud af det blå, men mere fordi der er tryghed i det. Der er noget ved det, der siger, at man er med den person som den eneste.

Step 5 – brylluppet

Bryllupsdagen er kommet, du skal giftes. Som bevis på dette er papirerne, men også ringen. Du skal nu blot stille dig ved alteret, blive gift og levere ringen til dit livs udkårne efter præstens anvisninger. Herefter kan du leve et langt og lykkeligt liv. En ring holder heldigvis – ja nærmest endda – for evigt. Måske skal den rettes i størrelse, men det er sjældent et problem. Hvis det er tilfældet, kan du få det rettet og derefter leve dit bedste liv!