Hop på cyklen og nyd den danske sommer

Hop på cyklen og nyd den danske sommer

juli 4, 2022 Slået fra Af Admin

Er der noget danskerne elsker, så er det at cykle. På den måde kan man suse rundt på landevejene uden at føle sig begrænset af en stor klodset bil. Der er intet som friheden ved at kunne holde ind til siden og bare nyde udsigten. Er du i bil, skal du først finde en parkeringsplads eller rasteplads. Det ender altid i et stresset rod og du kommer aldrig til at holde der, hvor du allerhelst vil.

Sørg for det rigtige cykeludstyr

Inden du hopper på cyklen og lader vinden navigere, er det en god idé at have det rigtige cykeludstyr. I hvert fald hvis du skal ud på en større tur end til supermarkedet. 

Godt cykeludstyr gør hele turen meget mere behagelig – især når det handler om den nedre region. Og i dag er det nemmere end nogensinde at købe cykeludstyr online. På https://ventouxbike.dk/ kan du finde alt det cykeludstyr, du drømmer om. Alt lige fra cykeltøj, solbriller, rygsække og forskellige former for snacks. Køber du dit cykeludstyr online, har du også mere tid til at planlægge ruten og lave en liste over alt det du gerne vil se. 

Find en cykel uden for mange kilometer på bagen

Når du så har cykeludstyret parat, er det tid til at finde cyklen frem. Her snakker vi ikke om den rustbunke, der har stået i det dybeste hjørne af skuret eller kælderen så længe, at edderkopperne har opført en hel storby omkring den. 

Find hellere en nyere cykel. En som ikke smuldrer, når du kigger på den og som ikke har en fuldstændig nedslidt kæde. Det sidste, du ønsker, er, at stå midt i ingenmandsland med et punkteret dæk og en kæde, der faldt af på toppen af den bakke, du nu drøner ned af.

Danmark er som skabt til bikepacking

Danmark er ikke det mest bakkede land. Vi har mange flade strækninger og bakkerne er for det meste lige til at overkomme. Dette gør det til et perfekt land for cykelferier. Du kan nå mange kilometer på én dag, før du må slå dig ned på en campingplads eller i skoven. Også dette har vi rigeligt af. 

Flere og flere skove har fri teltning, så der er frit slag, når det gælder overnatning. Der findes næsten ikke det sted, du ikke kan cykle til, da Danmark er godt dækket ind med cykelstier. Derfor er der store chancer for, at du nemt kan finde en sø og få kølet vingerne.

Nyd en kold øl ved vandet

Mens du sidder ved søen og får vejret, er der intet bedre end noget koldt at drikke. Når du alligevel slapper af i benene, har du god tid til at få både mad og drikke indenbords. Bare pas på, du ikke sviner dine fine nye cykelbukser til med øl. På den anden side cykler du meget hurtigere med en flok bier bag dig, men det er op til dig selv. 

Alt du skal tænke på er simpelthen bare at få den bedste tur ud af det. Nyd den flotte danske natur og det dejlige og til tider ret skiftende vejr.