Oplev afslapning i en hængekøje

Oplev afslapning i en hængekøje

januar 25, 2021 Slået fra Af Admin
fiinansindlæg

I dag er der så meget, vi kan blive stresset over. Vi lever i et præstationssamfund, hvor man konstant skal forbedre sig og yde mere. Det er gået så vidt, at man har vurderet stress som en folkesygdom. Det kan være svært at finde frem til, hvad løsningen er, men her kommer et bud: En hængekøje. Det lyder måske meget simpelt, men det er det også. Læs mere om, hvorfor hængekøjen kan hjælpe mod stress her.

Stedet hvor du kan slappe af

Alt skal gå så hurtigt i dag, i det samfund vi lever i. Det kan nogle gange føles som om, man aldrig rigtig får lov til at slappe af. Men det er dårligt for ens velvære, hvis man aldrig giver sig selv lov til at ”trækket stikket” engang imellem. Husker du at gøre det? Det er ikke sikkert, men måske er det fordi, du ikke har fundet en plads, hvor du kan slappe af. Det kan du helt sikkert finde, hvis du vælger at investere i en hængekøje. Man kan kalde det en investering, fordi du investerer i dit eget velvære og din mentale sundhed. Du kan finde fede hængekøjer til at slappe af i på en Hængekøje shop.

tom hængekøje

En mediterende gyngen

Der er noget ganske mediterende ved den måde, en hængekøje bevæger sig på. Det er bare som om, at hele verden går i stå omkring en, mens man ligger og bliver gynget frem og tilbage. Du kan mærke det lille sus i maven, når køjen rammer midten og mærke suset lette igen, når den svinger til en side. Det hjælper på, at man fokuserer på sin vejrtrækning.

Der er alt for mange, der ikke ved, hvor vigtigt det kan være for ens mentale helbred, at man nogle gange huske at trække vejret. Eller, ikke at folk glemmer at trække vejret, men de tænker ikke over det, det er bare en mekanisme, der hele tiden er i gang. Der er flere store kunstnere, der skal håndtere stress, som fortæller, hvordan de fokuserer på vejrtrækningen, inden de f.eks. går ind og leverer et stort show. Der er mange vejrtrækningsøvelser, man kan lave, og den i hængekøjen er en af dem.

Nyd din yndlingsbog eller lyt til musik

Du behøves heller ikke at ligge og meditere og lade tankerne få frit flow, når du ligger i din hængekøje. Du kan sagtens ligge og slappe af, mens du lytter til din playliste eller læser en god bog. Det vigtigste er sådan set, at du føler, du har et frirum, hvor du får hverdagens stress på afveje. Vi slapper alle af på forskellige måder – men alle kan slappe af i en hængekøje!

Du kan både have en hængekøje indenfor og udenfor, og hvis du har en indenfor, så kan du jo bruge den på alle årets dage. Du kan få et smart stativ til at opsætte din hængekøje i, hvis du udenfor mangler et par træer, der er placeret hensigtsmæssigt i forhold til hængekøjen. Tror du, at du ville kunne få noget ud af en hængekøje?