Stofbleer – en smart opfindelse til de nybagte forældre

Stofbleer – en smart opfindelse til de nybagte forældre

juni 23, 2021 Slået fra Af Admin

Der kommer hele tiden nye smarte opfindelser, som både gør livet nemmere, men som også på en måde er bedre for jorden. Det gælder altså også ting, som man bruger til de helt små. Når man er nybagte forældre, kan det være rart at finde ting, der gør forældrelivet lidt smartere og babylivet bedre. En af de ting, er stofbleer om dem kan du læse mere om her.

stofbleer

Hvad er stofbleer?

Stofbleer er et slags viskestykke, som faktisk har mange funktioner. Stofbleer er bløde og behagelige. Babyer har sart hud, derfor er det ikke godt at tørre dem på huden med et almindeligt håndklæde, viskestykke eller andet lignende. Det bruges blandt andet til når man skifter ble og der efter tørring med vådservietter og det hele, lige skal tørres efter. Det bruges også til de babyen gylper og meget mere.

Så en af de helt store grunde til, det er smart at have stofbleer, er på grund af babyens sarte hud. Da stofbleer er lavet af noget andet materiale, er det langt bedre for den lille, at der bruges stofbleer. Derudover vil du også kunne se, hvad der er babyens og hvad der er normale viskestykker eller håndklæder. På den måde kommer man ikke til at tørre den lille med noget, der kan risikere at have bakterier på.

Du kan finde stofbleer på https://www.parcellet.dk/shop/stofbleer-256c1.html. Som forældre vil man selvfølgelig gerne være forsigtig med sit barn. Du behøver ikke bekymre dig, om håndklædet er for voldsomt mod huden, når du har stofbleer.

Stofbleer kan bruges til meget

Som nævnt før, har stofbleer altså ikke kun én funktion. Derfor er det bare en af de ting, man skal have anskaffet sig som helt nye forældre med en lille baby. Det kan bruges til at tørre noget af på huden, men kan faktisk også meget andet.

Skal babyen ligge et sted, kan det være meget godt at have en stofble liggende under. Det kunne både være i sengen, i dine arme eller når der skal leges. Når det kommer til at anskaffe sig ting til forældrelivet, kan det være svært at finde ud af, hvad der egentlig er nødvendigt og hvad man kan vente med. Stofbleer er en af de ting, der bare er rigtig gode at have. Det er bestemt heller ikke dumt, hvis man har flere styks.

Der er selvfølgelig mange andre ting, man skal tænke på først. Men vil man gerne være forsigtig, som mange nybagte forældre vil, er stofbleer en god ide. Når man for første gang, skal passe på et andet liv, er man meget forsigtig. Det skal man selvfølgelig også være. Det kan derfor give en ro i maven, hvis man ved, at man har anskaffet sig noget, der gør dit barns liv mere sikkert.

Men tag det nu helt roligt. Det at være forældre er en lærerig oplevelse, og så længe man gør sit bedste, skal det hele nok gå. Start et sted af gangen og lær mere hen ad vejen.