Brug dette for at få pæne negle

Brug dette for at få pæne negle

februar 20, 2021 Slået fra Af Admin
fiinansindlæg

Vores hænder er det første, vi rækker ud, når vi skal møde nye mennesker. Det er derfor noget af det, der kan være med til at forme førstehåndsindtrykket. Vil du gerne have pæne negle? Så kan du i denne artikel læse mere om, hvad der skal til, før du kan få det.

Hvorfor er pæne negle vigtigt?

Hånden er som sagt det første, vi rækker ud, når vi møder nye mennesker. Det kan være til en jobsamtale, eller når du skal møde dine svigerforældre første gang. Hvis du har grimme negle, der f.eks. ikke er lige lange eller flossede, så kan det give andre et indtryk af, at du er sjusket som person. Vores hænder siger noget om os, og du kan være med til at give et positivt førstehåndsindtryk af dig selv, hvis du har pæne negle. Du kan finde flere nyttige tips på nrkosmetik.dk.

pæne negle

Neglefil

Det er først og fremmest vigtigt, at du ikke har flossede negle. Flossede negle er irriterende, fordi de hænger fast i alting. Du har måske før prøvet at have et par strømpebukser på, som dine negle har siddet fast i? Hvis du vil undgå at have flossede negle, så skal du investere i en neglefil.

Negleklipper

Men det er ikke nok, at du filer dine negle. Du skal også sørge for, at de alle har den samme længde. Derfor skal du naturligvis have en negleklipper. Du behøves ikke at klippe dine negle helt korte, du kan altid gå efter den længde, din korteste negl har, så alle ender med at have samme længde.

Skidt under neglene?

Du skal også sørge for, at du ikke har skidt under neglene. Det ser usoigneret ud, og det kan også betyde, at du giver et dårligt førstehåndsindtryk. Du kan med fordel købe en neglefil, der har en spids for enden, som du nemt kan fjerne skidtet med.

En bloksæbe

Hvis du har lidt længere negle, så kan der virkelig gemme sig meget skidt inden under dem. Hvis du gerne vil sørge for at have helt rene negle, så kan du købe en sæbeblok, som du kradser med dine negle, når du vasker dine hænder.

Neglelak

Du kan også gøre dine negle pæne ved at tage en flot neglelak på. Du kan vælge en neutral farve, eller hvis du er modig, kan du vælge en farve, der er lidt mere vild i det. Du kan også altid vælge at gå den klassiske vej og vælge røde negle. Hvis du er nervøs for, om neglelakken holder, kan du altid vælge at købe en topcoat, som du ligger ovenpå.

Gelenegle

Hvis du gerne vil have pæne negle, der holder i lang tid, så kan du vælge at få gelenegle. Disse kan du få lavet på en klinik, men du kan også gøre det derhjemme med en UV-lampe. Det smarte ved dine negle er, at de holder i flere uger, så du ikke skal tænke på, om neglelakken kradser af og bliver tarvelig at se på.