Indret stuen med et reolsystem

Indret stuen med et reolsystem

januar 29, 2021 Slået fra Af Admin
fiinansindlæg

Stuen er et af de vigtigste rum i hjemmet. Her er der plads til hygge og afslapning – enten alene eller med familien, men man slapper bedst af, når stuen ser ordentlig ud, og der ikke roder overalt. Hvordan holder man så stuen ryddet, hvis man har mange ting, som man ikke har plads til. Her kunne det være en oplagt idé at anskaffe sig et reolsystem til stuen, hvor man kan opbevare sine ting.

Er du en af dem, som mangler plads i stuen? Så burde du måske overveje et reolsystem. Vi vil her komme nogle tips til hvordan, du kan indrette stuen med et reolsystem.

Start med størrelsen

Før selve indretningen går i gang, skal du i gang med at måle. Hvor meget plads har du? Det er det første, du skal spørge dig selv om. Har du brug for meget plads til opbevaring, skal det selvfølgelig være stort, men måske også et, som har indbyggede skuffer. Det med skuffer er også smart, hvis du ikke har plads til et stort reolsystem, da skuffer kan fyldes mere op end en almindelig hylde i reolsystemet. Hvis du måske ikke vil have et alt for stort reolsystem, kan du starte med at købe et enkelt modul til systemet. Viser det sig så, at det ikke er stort nok, så kan du købe et eller flere moduler derefter.

skrivebordshylde

Hvordan skal reolsystemet se ud?

Det næste du skal overveje, er stilen på dit reolsystem – skal det være højt, firkantet eller asymmetrisk? Skal det være i træets naturlige farve eller måske skal det være hvidt? Det er alt sammen noget, du skal have med i overvejelserne, når du skal vælge stilen. Da det er et reolsystem, har du en del muligheder, da du som sagt selv kan købe hvert enkelt modul og sætte sammen til et reolsystem. Det er smart, især hvis du er kreativ og har en masse ideer til hvordan, dit drømmereolsystem skal se ud. Hvis det virker en smule uoverskueligt, kan du også vælge et reolsystem, hvor du modtager reoler, der allerede passer sammen til et reolsystem. Du kan altid ændre selve opstillingen, hvis du så på et tidspunkt trænger til noget forandring.  

Hvordan kan du pynte reolsystemet?

Udover at du selvfølgelig har nogle ting, som du gerne vil have opbevaret, så kan det også være, at du har lyst til at stille lidt pynt på det. Her er også en masse muligheder – især hvis du vælger et relativt stort reolsystem. Du kan vælge at købe nogle nye pyntegenstande, hvis du ikke allerede har nogle klar. Hvis du godt lide at læse og har en del bøger, så er det også oplagt at stille dem på reolen. Det er både praktisk, når du skal læse en ny bog, men samtidig skaber det også en hyggelig stemning. Elsker du at høre musik og har en flot højtaler stående derhjemme, så er det også en mulighed at placere den på en af reolerne. Det ser godt ud, og det er muligt at stille højtaleren lidt højere oppe, så lyden kommer bedre ud i rummet. Det kan også være, at du selv har en klar idé om hvilke ting, der kunne passe perfekt til reolsystemet. Er det tilfældet, så skal du bare have fundet det rette reolsystem til dit hjem.