Mangler din hund nyt udstyr?

Mangler din hund nyt udstyr?

december 11, 2020 Slået fra Af Admin

Du husker sikkert at forkæle dig selv, men husker du også at forkæle din bedste firbenede ven? Uanset om du er ny hundeejer eller har haft hund i mange år, er det vigtigt at have det rigtige udstyr.

De basale ting

De fleste ved, hvad en hund har brug for af basale ting: en madskål, en vandskål, legetøj, hundehalsbånd med mere. Hundeudstyr er dog ikke ’one size fits all’, og derfor er det rette hundeudstyr forskelligt, alt efter hvilken hund du har. En grand danois har nødvendigvis ikke behov for det samme udstyr som en chihuahua.  

Valg af hundeudstyr

Der findes uendeligt meget hundeudstyr, og det kan derfor være svært at vide, hvor man skal starte jagten på nyt udstyr. Når du skal købe nyt udstyr, kan det være en god idé at rådføre sig med dyrehandlere, som har ekspertise inden for området. Der findes desuden rigtig mange webshops, som forhandler hundeudstyr. Derudover har du måske en ven eller et familiemedlem, der har helt styr på det med hunde som du kan spørge til råds.

Det rette valg og god kvalitet

Som hundeejer har du ansvaret for et levende væsen, og derfor er du også ansvarlig for at passe godt på det. Når du skal finde udstyr til din hund, er det derfor vigtigt at købe noget i god kvalitet. Det kan være alt fra godt foder uden tilsætningsstoffer til robust legetøj uden skadelige kemikalier.  Går du på kompromis med kvaliteten, kan det blive en dyr affære, da du oftere skal købe nyt udstyr.

hunde

Lækker mad gør hundemaver glad

Din hund har brug for mad for at holde sig sund og rask. Én af de vigtige ernæringskilder for hunde er kød, og derfor bør hundefoderet have et højt indhold af dette. Mængden af foder skal justeres til din hunds aktivitetsniveau og eventuelle allergier. Derudover kan det være en fordel at købe forskellige typer af hundefoder, så din hund får lidt variation.

Sjovt og aktiverende legetøj

Din hund skal aktiveres og have motion, og det er meget vigtigt at holde den beskæftiget med legetøj. Legetøjet kan være alt fra en tennisbold til det mere avancerede. Noget legetøj er mere robust end andet, og forskelligt legetøj kan være nødvendigt alt efter din hunds alder og aktivitetsniveau.

Hundekurv  

Hvis du ikke er vild med, at din hund ligger i din sofa eller seng, er det en god idé at investere i en hundekurv eller et tæppe til den. På den måde lærer den, at den har sit eget sted og kun må være dér. En hundekurv behøver ikke være grim, men kan sagtens være pæn og funktionel på samme tid. Hundekurve laves i mange forskellige materialer og er ofte lette at rengøre.

Gør et kup

Black Friday og julen er lige om hjørnet så hvorfor ikke lede efter et godt tilbud på hundeudstyr? Flere forhandlere og webshops har tilbud, så du kan både gøre et kup til din egen hund eller forkæle en anden hundeelsker med nyt udstyr.