Reformertræning – hvad er det?  

Reformertræning – hvad er det?  

maj 11, 2022 Slået fra Af Admin

Der er mange forskellige former for træning, og de har alle sammen et bestemt formål, og designet til at træne noget bestemt. Dette betyder uanset hvordan du vil træne, så er der noget for dig. Det betyder også at uanset hvad det er du gerne vil træne, så er der en form for træning, der er designet til at træne lige præcist det, eller så kan man kombinere forskellige typer træning for at opnå, det du gerne vil.  

Hvis du godt kunne tænke dig at få en bedre krops holdning, mere smidighed og styrke, så kan det være en idé for dig at kigge nærmere på reformertræning i holte, da dette er det der bliver fokuseret i denne form for træning. Book reformertræning, hvis du godt kunne tænke dig at vide mere, og måske endda prøve reformertræning. Reformertræning holte giver dig muligheden for dette.   

Hvad er reformertræning?  

Reformertræning er type af træning der altid arbejder igennem hele kroppen. Med denne type for træning kan du få mere styrke, du kan øge din smidighed, du kan få en bedre kropsholdning, og de kan arbejde på at forbedre din balance. Reformertræning kan også hjælpe dig med at tabe vægt, hvis du gerne vil dette. Der er mange muligheder, og du kan endda arbejde på alt dette samtidig.  

Hvordan forgår reformertræning? Under denne type træning arbejde du med en reformer. Den består af en fodbarre, fjedre, stropper og en glidende vogn. Ved at bruge reformeren kommer træningen til at blive dynamisk og effektiv, hvor du udfordre kroppen på mange forskellige punkter. Du vil hurtigt kunne lægge mærke til hvordan din krop forbedre sig. Igennem hele processen vil instruktøren være der for at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Du kan stille lige de spørgsmål du har brug for.  

Hvorfor gå til reformertræning?  

Der er flere grunde til hvorfor det kan være en god idé, at gå til reformertræning i holte. Denne type træning, træner hele kroppen. Du kommer til at træne styrke, smidighed, koordination, balance, og endda også din koncentration. Hvis du gerne vil have en effektiv måde at træne hele kroppen på så er reformertræning lige noget for dig.   

Igennem træningen vil instruktøren have fokus på alle deltager, og sørge for at der ikke sker nogle skader. Hvis der er en bestemt øvelse, som du ikke kan gøre, fordi kroppen ikke er klar på det endnu. Så har de en masse alternative øvelser, som du kan lave i stedet for, men de træner stadig de samme, det bliver bare gjort på en måde, hvor du også kan være med. Under træningen bliver der tagen hensyn til alle, så alle føler sig tilpas.  

Også for børn 

Du kan også træne sammen med dit barn, hvis I gerne vil træne sammen. Vær dog opmærksom på, at barnet skal være fyldt 12 år, og skal have et specielt klippekort for at deltage. Dette er dog en unik oplevelse, som dig og dit barn kan gøre sammen, og I vil blive tættere som familie, men stadig forblive aktive.  

Hvis du gerne vil afprøve reformertræning, så kan du gøre det hos reformertræning i holte.