Sådan får du den lækreste terrasse

Sådan får du den lækreste terrasse

marts 7, 2021 Slået fra Af Admin

Nu er foråret over os, og efter en lang vinter er det ved at være tid til at gøre klar til sommeren udenfor. Det er nu, man skal begynde at planlægge, hvad der skal klares. Det kan være, man vil have anlagt nogle bede, eller man skal have fjernet nogle buske, der er vokset for vildt, eller man vil have lagt ny terrasse.

Følelsen af luksus

Der er bare noget helt eksklusivt over træbrædder på en terrasse. Det føles virkeligt lækkert. Det at gå med bare fødder på terrassebrædder er en skøn følelse af sommer. Og derudover ser det godt ud med sådan et helt område med terrassebrædder af træ.

Det giver sådan et markant udtryk, hvor man let kan se, hvor terrassen går fra og til i forhold til huset og hvad man ellers har omkring det af fliser, græs og bede.

Leder man efter terrassebrædder, skal man kigge inde på Knudlarsen.dk. Her er der flere forskellige træsorter at vælge imellem og forskellige mål.

Nogle typer af træ kræver mere vedligehold end andet, men alt sammen kræver noget, hvis man vil have det til at holde i mange år frem. Nogle steder bor man ligeledes mere udsat end andre.

Ligger huset for eksempel tæt på vestkysten, vil vind og vejr sætte sit præg på træet. Og så er der andre, som bor et sted, hvor de hvide alger er et stort problem.

Man kan også få terrassebrædder, der er rillet. Dette gør træet mere skridsikkert, og i tilfælde af regn, vil vandet på denne måde blive drænet.

Gør det selv?

Der er mange penge at spare ved at lægge terrassebrædderne selv. Har man hænderne rigtigt skruet på, vil det være oplagt selv at stå for sådan et projekt.

Det giver også en tilfredsstillelse selv at klare tingene, og så ved man, at håndværket er i orden. Desuden kan man gøre arbejdet, når det lige passer ind med de øvrige ting, man skal nå, når man er uafhængig af andre.

Er man mere vant til kontorarbejde og uden den store erfaring med gør det selvprojekter, skal man nok lige tænke sig om en ekstra gang, inden man kaster sig over opgaven.

Det virker måske ret simpelt med nogle terrassebrædder, som bare skal lægges, og så har man fin terrasse, men nogle gange er der forskel på teori og praksis.

Det kan være, man skal spørge svigerfar eller naboen, som er tømrer, om han har et par fif eller en lørdag eftermiddag, hvor han har tid til at give en hånd med.

Selv den bedste kan køre surt i det undervejs, og i værste fald har man spildt en masse tid, penge og materialer. Så er det bedre at være flere om det, så man har en at sparre med undervejs.

Når man står med det færdige resultat og en super, lækker terrasse bygget med træbrædder, er man klar til sommeren med alle dens udendørs aktiviteter. Man kan invitere nogle gæster hjem og grille, mens man bare sidder og nyder den nye terrasse.