Skal du sende eller modtage varer fra England? Så skal du have styr på moms

Skal du sende eller modtage varer fra England? Så skal du have styr på moms

juli 5, 2021 Slået fra Af Admin

Efter at England har meldt sig ud af Brexit, så er der nogle nye regler inden for moms, som det er vigtigt, man kender til, hvis man har brug for at sende varer til England eller modtage varer fra England. Det kan f.eks. være relevant, hvis man har en webshop, og man gerne vil have muligheden for at have kunder i England. Når man har en webshop, så er noget af det fede jo netop også, at man har mulighed for at finde kunder alle steder i verden. Så er det bare træls, hvis du ikke tør springe ud i det, fordi du ikke har forstand på moms-reglerne. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad du kan gøre for at være sikker på, at der ikke opstår fejl. 

Brug for professionel assistance? 

Der er ingen skam i at indrømme, at man synes, at det med moms er svært. Det er noget, som der er rigtig mange virksomhedsejere, der frygter, og som er bange for at gøre noget forkert omkring. Medmindre du er fuldkommen sikker på, at du ved, hvordan man skal gøre, så skal du ikke føle dig for overmodig. Det kan være, at du skal lede efter noget professionel assistance, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du skal gøre? Det kan du finde på https://www.timevat.com/. Det er ikke uden grund, at der er firmaer, der er dedikerede til at hjælpe med dette. Det betyder nemlig også, at det faktisk slet ikke er så simpelt. 

Undgå fejl i økonomien 

Når man er virksomhedsejer, så er der virkelig mange ting, som man skal have et overblik over. Det er dog meget vigtigt, at man har et godt overblik over økonomien, for det er lidt den, der skaber grundlaget for alt andet. Det er økonomien, der dikterer, hvilke muligheder man har, og hvordan det går for virksomheden. Hvis man skal have styr på sin økonomi, så skal man også være sikker på, at man betaler til alt det, som man skal ifølge loven. Ellers kan det ende med, at du får en regning, som du ikke havde forventet. Det er altid meget sværere at finde penge til en uforudset regning. Det betyder også, at man pludselig har færre penge, end man faktisk troede, at man havde. 

Få det bedste overblik 

Når der kommer nye regler, som der f.eks. er kommet i forhold til England og moms, så kan det godt tage noget tid, før man helt har sat sig ind i det. Hvis du vil have det bedste overblik, så bør du måske overveje at investere nogle af firmaets penge i at få noget hjælp udefra. Det kan godt være, at det også er noget, som du skal bruge penge på. Til gengæld kan det også være noget, der kommer til at spare dig for penge i sidste ende. Derfor kan det sagtens være noget, der er værd at bruge sine penge på.